samedi 27 septembre 2008

Chapter closed


In adolescenta am facut o promisiune cuiva pe care am incalcat-o in urma cu 2 ani. Am incalcat-o pentru ca am vrut sa-i demonstrez acelei persoane ca greseste. In primul an am avut dreptate, dar fiecare secunda a urmatorului an imi demonstra ca acea persoana a avut dreptate.
Am “patruns” intr-o “lume” in care nu am avut niciodata incredere, dar naivitatea/incapatanarea/prostia (luati-o cum vreti), m-a lasat “sa cad”. Am vrut sa ii demonstrez acelei persoane ca greseste. “Ca dracul nu este atat de negru”. Chiar este !
Nu regret nici o secunda a celor 24 de luni, regret doar faptul ca am cea mai urata parere despre “ea”. Orice as face, niciodata nu voi reusi sa fug de ea, de aceea nici nu incerc.
-Live each season as it passes. Breathe the air, drink the drink, taste the fruit, but resign yourself to the influences of each.( Henry David Thoreau)- Nu regret nici o secunda a celor 24 de luni (pentru ca am invatat multe lucruri), regret doar faptul ca am cea mai urata parere despre acea “lume” si ca ceea ce gandeam, nimeni nu mi-a demonstrat contrariul…. Persoana careia i-am facut promisiunea a fost mie insumi.
In luna Mai a acestui an am reusit sa ies doar dintr-o bucatica din aceasta “lume”, iar acum am pus si cealalta bucatica in cutie, fara a ma uita in spate. -Stepping up. It's a simple concept. It basically means to rise above yourself, to do a little more, to show you something special. Something like this. As a matter of fact, I'd say it's just beginning. You might want to stay out of my way for a while-
Sfarsitul unui inceput si este timpul unui nou inceput.-Every new beginning comes from some other beginning's end-
-Do you ever wonder if we make the moments in our lives or if the moments in our lives make us?- Eu sunt de parere ca noi insine le facem, iar datorita aceea ce facem suntem cine suntem. Intotdeauna avem de ales intre drumul drept sau cel cu serpentine. Indiferent pe care il alegem, intotdeauna v-a sosi clipa de a face o noua alegere.