samedi 30 août 2008

“dreams, reality, and love are all together”


Suna prea frumos ca sa fie adevarat? Sunt deacord, suna frumos, dar adevarat. Ele exista, peste tot, doar ca nu le observam. Nu, nu avem nevoie de ochelari, ci o "spalare zdravana pe fata"
Prin clasa a XI-a sau a XII-a, visam la un viitor apropiat ( unii mai devreme, dar doar cativa, cei "constienti" care trec prin perioada liceului fara a se bucura de fiecare moment ), ne dam seama ca realitatea este mult mai diferita, si ca there`s no time for joks, only places , si iubim ceea ce gasim, pentru intr-adevar este ceea ce vrem.
O relatie. Visezi sa gasesti the right one, realitatea te loveste, pentru ca, "hey! you are not playing a romantic movie, you are playing your life, si ca no matter what, is cool to love (conform sondejelor facute de experti, abea dupa 3 ani iti poti da seama daca iubesti persoana de langa tine [lol])
Prietenie. Visezi la o prietenie pe viata, ani trec si realizezi ca nu este atat de usor de tinut o prietenie, apoi apare iubirea fata de celalalt pentru ca ati trecut prin multe impreuna, si aveti in comun cel mai important lucru: faptul ca sunteti diferiti unul fata de celalalt.
Copil, visezi sa fii Sailor Moon/Piter Pan, cresti, realizezi ca sunt de fapt personaje imaginare desenate pe o bucata de hartie si ca acele puteri nu exista, dar mereu le vei iubi pentru ca, printre multe altele, ti-au facut copilaria frumoasa.
Despartire (prietenie/mai mult decat atat). Pana la despartire traiesti intr-un bol, plin de vise, se intampla neprevazutul ... .... (care 60% nu este pe cale amiabila), realizezi ca a fost un simplu vis, dar dupa o vreme de "meditatie", zambesti si iubesti ceea ce a fost, pentru ca a fost frumos

0 ur pinkie thought: